Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Vlorë
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Vlorë

Hotel Regina Blu - Radhime

Oferta Dhe Çmimet

01 Korrik - 14 korrik
Cmimi për person All Inclusive .................................. 110€

15 Korrik - 31 Gusht
Cmimi për person  All Inclusive .............................. 120€
Junior Suite  All Inclusive...........................................330€
Suita  All Inclusive........................................................370€ 
Cmimi per  Natë  për person / All Inklusive 

 01 shtator- 10 shtator

 • Cmimi për person All Inklusive ................................. 90€

10 shtator- 23 shtator

 • Cmimi për personAll Inklusive .................................. 80€


Te Perfshira ne qmim jane : 

 • Koncepti  all inclusive përfshine : 
  Akomodimi ne  REGINA BLU - Radhime 
  Mëngjesi 
  Dreka 
  Snak 
  Darkë 
  Pije alkoolike dhe Joalkoolike  lokale 
  Pije të lehta për fëmijë, kafe dhe disa lloje koktejlesh, 
  Akses në Plazh , Cadër & Shezlong 
  Akses në Pishinë 
  Parkim dhe Wifi.


Politika e fëmijëve:

 • 0-3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
 • 4-11,99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
 • 12 vjeç konsiderohet adult
 • Dhomat me pamje deti +10€ pages shtes per dhomë/per natë

 **Kjo pakete ofrohet ne sezonin e veres prej muajit Qershor deri ne   muajin Shtator ne hotel Regina Blu **

Hotel Regina City - Vlorë

Oferta Dhe Çmimet

    23 korrik  - 30 Shtator

 • Cmimi për person ne dhome dyshe HB ........................ 85€
 • Cmimi për person ne dhome dyshe FB ........................ 95
 • Cmimi për person ne dhome treshe  HB ........................ 70
 • Cmimi për person ne dhome treshe FB ........................ 85

 

 • Junior Suite (2 persona)BB.................................................160€
 • Suita (2 persona)BB................................................................200€
 • Dhoma katërshe BB...............................................................150€

 01 shtator- 23 shtator  OFERTA SPECIALE 

Cmimi për person BB .................................. 50€

Cmimi për person HB .................................. 70€

 •  BB -> perfshihet: Akomodim , mengjes , cadrat , shezlloni , plazhi , parkimi , wiffi . 
 • HB-> perfshihet  Akomodim , mengjes , darke , cadrat , shezlloni , plazhi , pishina , parkimi , wiffi . 
 • FB -> perfshihet  Akomodim , mengjes ,dreke,darke , cadrat , shezlloni , plazhi , pishina , parkimi , wiffi .

        Cmimet jane per person


Politika e fëmijëve:

 • 0-3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
 • 4-11,99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
 • Mbi 12 vjeç konsiderohet adult

Regina Garden Hotel - Vlorë

Oferta Dhe Çmimet

Oferta eshte valide  15/06/2023 - deri  - 30/09/2023

 Akomodimi në dhome Dyshe / Double room 
  55€ BB / 70€ HB /   Nata për përson 

 Akomodimi në dhome Treshe  / Triple  room 
  50€ BB / 65€ HB /   Nata për përson 

01 shtator- 23 shtator  OFERTA SPECIALE

Cmimi për person BB ..................................35€

--------------

 • BB -> perfshihet:
  Akomodim , mengjes , cadrat , shezlloni , plazhi , parkimi , wiffi . 

  HB -> perfshihet 
  Akomodim , mengjes , darke , cadrat , shezlloni , plazhi , pishina , parkimi , wiffi . 

  Cadra Plazh  dhe pishina shfrytezohen tek Regina City!

Politika e fëmijëve:

 • 0-3.99 vjeç (me dy të rritur) - falas
 • 4-11,99 vjeç (me dy të rritur) - 50% zbritje
 • Mbi 12 vjeç konsiderohet adultDiamond Hill  Hotel & Spa - Vlore
Adresa: 300 metra pasi kalon tynelin, Perball vilave qeveritare, Uji Ftohte, Vlore

  Oferta Dhe Çmimet

 TIPI I DHOMËS :                                     Prej  01/07 - 14/09/2023  

 •  SINGLE                                                                          95€ NATA

    1 Person 

 •  DOUBLE ROOM                                                    110€ NATA

    2Persona 

 • TRIPLE ROOM                                                          130€ NATA

     3 Persona 

 • QUADRUPLE ROOM                                           160€ NATA
  4 Persona 

 

 Ne cmim perfshihet :

 • Akomodimi ne Diamond Hill Hotel & Spa Vlore 
 • Mengjesi i perfshire
 • Parking 
 • Wi Fi 


EXTRA PAGES: 

 • Dreka  -  Darka : mund te merren direkt ne  restaurantin e hotelit me kostot shtes sipas porosis / deshires se tyre 
 • Pages Shtes : Pishina   +5€ per person / ditë
 • Pages Shtes : SPA / Saunaa, Jauccuzi, Tinnoza, Relaksi i Kripes , Hammam,  Shpella Italiane , Shtreterit e ngrohte . 

Hotel Palace -  Vlorë

 Oferta Dhe Çmimet

 Oferta vlen nga data 01.05.2023 deri me date 15.07.2023 

 •  Akomodimi në dhome Dyshe Deluxe - 35€   Nata për përson 
 •  Akomodimi në dhome Treshe  Deluxe-30€  Nata për përson 

-----------------------
 Oferta vlen nga data 15.07.2023 deri me date 01.08.2023 

 •  Akomodimi në Dyshe Deluxe / Double -  50 /Nata për përson 
 •  Akomodimi në dhome Treshe Deluxe -45€  Nata për përson 


Ne cmim perfshihet :

 • Akomodimi ne Hotel Palce
 • Mengjesi i perfshire
 • TVSH dhe Taxat lokale 


EXTRA PAGES: 

 • Darka :  14€ per person/nate 
 • Transporti Hotel Plazh Hotel 
 •  2€ Pages Shtes : NRecepsion 
 • 1 Cader +2 Shezllone 4€ 


HOTEL CORAL – RADHIME

Oferta Dhe Çmimet

    Korrik

Dhoma dyshe.............................................................................. 70€
Dhoma treshe..............................................................................65€
Apartament 4 persona...........................................................60€
Apartamend 5 persona..........................................................50€

    Gusht
Dhoma dyshe.............................................................................. 75€
Dhoma treshe..............................................................................65€
Apartament 4 persona...........................................................60€
Apartamend 5 persona..........................................................55€

   01 - 15 Shtator
Dhoma dyshe............................................................................... 48€
Dhoma treshe...............................................................................43€
Apartament 4 persona...............................................................38€
Apartamend 5 persona...............................................................38€

 • Qmimet perfshijne :
 • Akomodimin ne Hotel
 • Mengjesi -  Darka
 • Akses ne Pishine  - Akses ne plazh Qadra & Shezllon
 • Wifi  &   Parking

Poltika per femijet :

 • 0 – 5.99 vjet free
 • 6-11.99 -50% zbritje

Olimpya Touristic Vilage Hotel & vilas  -  Radhime - Vlorë

Oferta Dhe Çmimet

 •  Akomodimi  Në  VILLA  
 • 13 Korrik -31/08/2023
 •  Cmimi për person HB................ 60€   Nata per person  

 • 01  Shtator -31 Shtator 
 •  Cmimi për person HB................ 49€   Nata per person  

 •  Akomodimi  Në   HOTEL 
 •  13 Korrik - 31/08/2023
 •  Cmimi për person HB...................... 75€ Nata per person  

  • 01  Shtator -31 Shtator 
  •  Cmimi për person HB................ 59€   Nata per person  

 •   Te Perfshira ne qmim jane :
 •    Mengjesin tavolinë suedeze,bufe e hapur 
 •    Darka me meny
 •    Plazhi privat cader + shezllon
 •    Akses ne pishina
 •    Parking 
 •     Wi fi

 •   Politikat e Femijeve:
 •   Femijet 0- 2.99 vjeq Gratis
 •   Femijet mbi 3-11.99 vjeq  paguajn -50%

Pastarella Resort - Radhime,  Vlore

Oferta Dhe Çmimet2022

 Oferta eshte valide nga PRILL- MAJ /  SHTATOR- TETOR

 • Qmimi për dhomë dhomë dyshe : 50€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë treshe: 75€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë family(4persona): 90€ BB

 Oferta eshte valide nga QESHORI 

 • Qmimi për dhomë dhomë dyshe : 70€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë treshe: 95€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë family(4persona) : 120€ BB

 Oferta eshte valide nga KORRIK- GUSHT 

 • Qmimi për dhomë dhomë dyshe : 80€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë treshe: 105€ BB
 • Qmimi për dhomë dhomë family(4persona) : 140€ BB


 Te Perfshira ne qmim jane :
 Mengjesi  BUFE ,
 Pishina per femije ,
 Parkimi nentoksore ,
  qader plazh -  perball hotelit 
 Wifi

Pages Shtes :
Darka : 12€ per person /Nata
Dreka : 12€ per person /Nata
Bileta Autobusi:20€ Kthyese

Hotel  Bologna - Vlorë

Darka pages shtes : 10€ per person /dite 

chek in 12:0  chek out 11:00
 
  Akomodimi në Bologna hotel 
  Mëngjesi i perfshire : Bufe e hapur 07:30 - 11:00 
  Parkim Falas 
  Wifi 

  Politika per femijet : 
  Fëmijët nga 0- 6 vjeq /  Falas 
  Fëmij/t nga 6- 14 vjet  - 50% zbrijte

Oferta Dhe Çmimet

 • Periudha akomodimit : 01/04/2023-  30/06/2023 
 •  DHOMA DYSHE / TWIN 
 • Çmimi per 1 natë  / 2  persona 60€ BB

———-———————————————————-

 • DHOMA TRESHE
 • Çmimi per 1 natë / 3  persona 75€ BB

———-———————————————————-

 • Periudha akomodimit : 01/07/2023-  31/07/2023 
 •   DHOMA DYSHE / TWIN 
 • Çmimi per 1 natë  / 2  persona 70€ BB

———-———————————————————-

 • DHOMA TRESHE

 • Çmimi per 1 natë / 3  persona 90€ BB

———-———————————————————-

 • Periudha akomodimit : 01/08/2023-  30/08/2023 
 • DHOMA DYSHE / TWIN 
  • Çmimi per 1 natë  / 2  persona75€ BB
   ———-———————————————————-
  • DHOMA TRESHE

  • Çmimi per 1 natë / 3  persona 95€ BB
   ———-———————————————————-

  Vlora International Hotel

  Oferta Dhe Çmimet

  • Periudha akomodimit : 01/05/2023-  30/06/2023 
  •    DHOMA DYSHE / TWIN 
   • Çmimi per 1 natë  / 35€ BB per person
   •        DHOMA TRESHE
   • Çmimi per  1 natë  /   30€ BB per person
   • APARTMENT /4Adl
   • Çmimi per  1 natë  /  27€ BB per person   Periudha akomodimit : 01/07/2023-  31/08/2023 

   • DHOMA DYSHE / TWIN 
    • Çmimi per 1 natë  / 40€ BB per person
    • DHOMA TRESHE
    • Çmimi per  1 natë  /   35€ BB per person
    •    APARTMENT /4Adl
    • Çmimi per  1 natë  /  30€ BB per person


    Ne cmim perfshihet : 

    • Akomodimi ne Hotel Vlora International 
    • Mëngjesi i perffshire 
    • Pishina e brendshme 
    • Shfrytezim i Dhomes se  Biliardit, lojerave tv,
    • Qendra SPA 
    • Parking 
    • Wifi


    Extra Pages :

    • Darka sherbehet ne Restaurant sipas preferencave te klientit
      

    Rezervoni online

    Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

    Shiko të gjitha aktivitetet

    Saba Group

    Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.