Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotele në Sarand
Shperndaje në Google Facebook

Hotele ne Sarand

VOLA HOTEL - Sarandë -   Hotel i Sygjeruar //

 Ofertat dhe Çmimet

 Akomodimi ne hotel Dhomat  te bjekti Ri, 
   Mengjesi ,  Akses në  Pishine

Oferta vlen per nga data  01/07 deri me daten 31/07/2023

 • 2 ditë - 1 natë - 35€për person
 • 3  ditë - 2 netë - 70€për person

Oferta vlen per nga data  01/08 deri me daten 31/08/2023 
 akomodim ne dhomat  e reja te hotelit 

 • 2 ditë - 1 natë -  55€për person

 Oferta vlen per nga data   01 - 30 Shtator
   Akomodim ne dhomat  e reja te hotelit 

 • Cmimi për person ......................40€

 Oferta vlen per nga data   01 - 30 Shtator
   Akomodim ne dhomat  egzistuese  te hotelit 

 • Cmimi për person .........................30€

    -------------
Akomodimi ne hotel Dhomat egzistuese / objekti qe ka qen me heret
   Mengjesi ,  Akses në  Pishine

Oferta vlen per nga data  01/08 deri me daten 31/08/2023

 • 2 ditë - 1 natë - 45€për person
 • 3  ditë - 2 netë - 90€për person

Politika per femijet : 
Femijet 0-5.99 vjet FALAS
 Femijet 6-  11.99 / - 50% zbritje 

  Hotel Mediterrane  - Sarande

  Ofertat dhe Çmimet

     Oferta vlen per nga data  16 Korrik - 31 Gusht

  • Cmimi për person me mëngjes dhe   darkë.................................65

       01 - 23 Shtator

  • Cmimi për person me mëngjes dhe    darkë...............................45€


   Cmimet janë për person me mëngjes & darkë

   Politika per femijet : 
    Femijet 0-5.99 vjet FALAS
   Femijet 6-  11.99 / - 50% zbritje 


  Hotel Bougainvile

    OFERTAT  VETEM NE KERKES  

  Hotel Nertili  - Sarande

  Ofertat dhe Çmimet

  •   Korrik 

    Cmimi ne kete periudhe eshte 169euro/nata 

  •  GUSHT /2023 

    cmimi per dhome double eshte 189euro/nata - 2 persona 

  •  SHTATOR /2023 

   cmimi per dhome double eshte 159euro/nata - 2 persona 


   cmim Perfshihet

  •  Akomodimi në Hotel  
  •  Mengjesi
  •  Shezllone ne plazhin e hotelit
  •  Parking  Hotel Sunrise - Sarandë   -  All Inklusive

  Ofertat dhe Çmimet

  Oferta vlen per nga data  01/06 deri me daten 30/06/2023

  • 2 ditë - 1 natë - 45€për person

  Oferta vlen per nga data  01/07 deri me daten 15/07/2023

  • 2 ditë - 1 natë - 65€për person

  Oferta vlen per nga data  01/07 deri me daten 15/07/2023

  • 2 ditë - 1 natë - 70€për person

  Oferta vlen per nga data  01/08 deri me daten 31/08/2023

  • 2 ditë - 1 natë - 75€për person


  Oferta vlen per nga data  01/09 deri me daten 15/09/2023 

  • 2 ditë - 1 natë - 60 €  për person   All Inklusive 

   Oferta përfshinë :
  - Akomodimi në hotel, dhomë 2, 3 dhe 4,
  - Mëngjesi  Dreka dhe Darka
  - Pije Alkoolike dhe Joalkoolike 10:00h - 22:00h
  - Wifi në gjithë hotelin.
  - Pranimi i qelsave të dhomës : Check in : 12:00

   Politikat e femijeve : 

  •  Deri ne 3.99 vjec falas
  •  4-11.99 vjec paguajne 50% te cmimit te te rriturit  

  Hotel BellaVista  - Sarandë ,

  Ofertat dhe Çmimet

   • STANDART DOUBLE/TWIN   90€ NATA/ 2 PERSONA 
   • STANDARD TRIPLE ROOM  120€ NATA/ 3 PERSONA 
   • QUADRUPLE  ROOM  140€ NATA/ 4 PERSONA 

   Akomodimi ne Muajin  GUSHT  01/08  - 28/08/ 2023 

   • STANDART DOUBLE/TWIN   120€ NATA/ 2 PERSONA 
   • STANDARD TRIPLE ROOM  150€ NATA/ 3 PERSONA 
   • QUADRUPLE  ROOM  180€ NATA/ 4 PERSONA 


    Te perfshira :
     Akomodimi ne Hotel BELLAVISTA
     Mëngjesi  
     Parking
     Wifi

    Politika e femijeve:
    0-1.99 vjeq Free 
    2-5.99 vjeq me  - 50% te qmimit  

   Hotel Demi

   Ofertat dhe Çmimet

   Qmimet e llogaritura per Natë / për dhomë 
   Oferta vlen per muajin QESHOR  / SHTATOR

   • STANDART DOUBLE/TWIN  150€ 
   • DELUXE DOUBLE   170€


   Oferta vlen per muajin Korrik & Gusht

   • STANDART DOUBLE/TWIN  170€
   • DELUXE DOUBLE   190€

   Check in*: 14:30 – Check out*:  11:00

    Qmimi perfshine : 
    Mëngjesi kontinental  
    Shezllon & Qader 
    Peshqira Plazhi  
    Parking 
    Wifi 

    Politika per femijet :   
    0-7 Vjet FALAS 
     8 Vjet e me lart  /25 euro pages Shtes

     Late checkout : + 50% of the room rate
   STANDART DOUBLE/TWIN   Double +SOFA BED 
    ( 2 Te rritur +1 femij deri 5 vjet )
    DELUXE DOUBLE /   Double +SOFA BED 
    (3 Te rritur ose 2 Te rritur+1 femij deri 5 vjet )

   Perla Hotel  - Sarand

   Ofertat dhe Çmimet

   Nga data 16.07 - 31.07 -  cmimi 50 euro Nata / per person 

   • 2 ditë - 1 natë - 50€për person
   • 3 ditë - 2 netë - 100€për person
   • 4 ditë - 3 netë - 150€ për person
   • 5 ditë - 4 netë - 200€ për person

   Nga data 01.09 - 15.09 -  cmimi 50 euro Nata / per person 

   • 2 ditë - 1 natë - 50€për person
   • 3 ditë - 2 netë - 100€për person

   • Akomodimi në #PERLA
   • Hotel Mëngjesi Darka
   • Pishina vetem per Femijë 
   • Plazhi Qader & shezllon
   • Parkingu
   • Wi-Fi


   Politika per Femijet:

   • 0-4 vjec falas
   • 4-6 vjec 50% zbritje
   • 6-11 vjec 30% zbritje
   • mbi 12 vjet i rritur

    

   Rezervoni online

   Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

   Shiko të gjitha aktivitetet

   Saba Group

   Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.