Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vera 2020
Shperndaje në Google Facebook

 Të perfshira janë:Udhëtimi,Fjetja,Mëngjesi,Darka dhe Qadra në plazh 2 net / 3 ditë 60 euro per person 3 net / 4 ditë 85 euro per person 4 net / 5 ditë 105 euro per person 5 net / 6 ditë 130 euro per person 6 net / 7 ditë 155 euro per person   Ofertat janë të vlefshme për muajin Qershor

2Nete – 45eur, p.p (BB) 3Nete – 70eur, p.p (BB) 4Nete –90eur, p.p (BB) 5Nete – 115eur, p.p (BB) 6Nete – 145eur p.p (BB) Ne cmim perfshihen: Fjetje, mëngjesi dhe shfrytezimi i pishinës. 2Nete – 55 euro, p.p (HB) 3Nete –85 euro, p.p (HB) 4Nete – 110 euro, p.p (HB) 5Nete – 140

   Koncepti  gjysem pansion dhe udhëtimi   Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 85% të çmimit Oferta vlen  nga data              deri me  1 netë  2 netë  3 netë  4 netë  5 netë  6 netë  7 netë  Akomodimi në Hotel Angjeludhi 1500m larg nga plazha Chek in 11:00-12:00 Chek

Akomodimi ne dhome dyshe : 2 net / 3 ditë 69 euro për person 3 net / 4 ditë 85 euro për person 4 net / 5 ditë 100 euro për person 5 net / 6 ditë 115 euro për person 6 net / 7 ditë 130 euro për person Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00 Akomodimi ne dhome treshe : 2 ne

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.