Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet ne Ksamil
Shperndaje në Google Facebook

Hotelet ne Ksamil

Hotel Angjeludhi

Oferta dhe Çmimet

 Koncepti  gjysem pansion dhe udhëtimi 

 Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 85% të çmimit

Oferta vlen  nga data              deri me 

  • 1 netë 
  • 2 netë 
  • 3 netë 
  • 4 netë 
  • 5 netë 
  • 6 netë 
  • 7 netë 

Akomodimi në Hotel Angjeludhi 1500m larg nga plazha

  • Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00-10:00

Oferta vlen  nga data 04.06.19 deri me 30.06.19 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.