Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet ne Shengjin
Shperndaje në Google Facebook

Ofertat dhe Çmimet ne Shengjin

Hotel Twin Towers

Ofertat dhe Çmimet

 Të perfshira janë:Udhëtimi,Fjetja,Mëngjesi,Darka dhe Qadra në plazh

  • 2 net / 3 ditë 60 euro per person
  • 3 net / 4 ditë 85 euro per person
  • 4 net / 5 ditë 105 euro per person
  • 5 net / 6 ditë 130 euro per person
  • 6 net / 7 ditë 155 euro per person  

Ofertat janë të vlefshme për muajin Qershor

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.