Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Durrës 3 Ditë 2 Netë
Shperndaje në Google Facebook

Vikend në Durrës 3 Ditë  2 Netë   70€ për përson

Udhëtimet e Rradhës

  1.  / 17.03 / 24.03 / 31.03 / 08.04/ 15.04/ 21.04 / 29.04

Çmimi per fëmijët  2 - 11 vjet 60€ për përson

📅 Dita 1
⭐ Nisja nga Kosova
⭐ Arritja në Durrës rreth orës 11:00 – Vizitë qytetit të Durrësit deri në ora 14:00
⭐ Akomodimi në Hotel prej ores 15:00
⭐ Kohë e Lirë - Darka nga ora 19:00

📅 Dita 2
⭐Mëngjesi në Hotel nga 08:00-10:00 -
⭐Vizit Qytetit te Beratit deri ne ora 15:00
⭐ Kohë e Lirë - Darka nga ora 19:00

📅 Dita 3
⭐Mëngjesi në Hotel nga 08:00-10:00
⭐Lirimi i Hotelit deri në ora 10:00
⭐Nisja për vizitë qytetit të Tiranës deri ne ora 16:00 
⭐ Nisja për Kosovë - Arritja në Kosovë rreth orës 21:00

Nisjet realizohen nga këto qytete : 
🚍 Nisja nga Prishtina 07:00
🚍 Nisja nga Fushe Kosova 07:05
🚍 Nisja nga Komorani 07:30
🚍 Nisja nga Suhareka 07:50
🚍 Nisja nga Prizreni 08:15

  •  Aranzhmani Përfshin:
  • Udhetimin me autobusa komod 
  • Akomodimi në Hotel #VIVAS në Durrës
  • Darka , mëngjesi 
  • Vizitat te përmendura me lart sipas planprogramit 

 
 
 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.