Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Matka
Shperndaje në Google Facebook

Vikend në Kanionin Matka

Vizitë kanionit Matka , qytetit të Shkupit & Shopping në City Mall

Nisje çdo të premten, të shtunë dhe të dielen

 1. Nisja nga Prishtina: 07:30 (Tek Zyret )
 2. Nisja nga Fushe Kosova: 07:35 ( Te rrethi )
 3. Nisja nga Ferizaj: 08:15 ( Hib Petrol - Bibaj)
 1. Lojë shpërblyese në bus fituesi i lojes shperblehet me bilete falas
 2. Agjenda e ditës:10:00 - Arritja ne Matka-
 3. Vizitë kanionit Matka-
 4. Vizitë City Mall në Shkup-
 5. Vizitë kopshtit zoologjik në Shkup dhe qytetit
 6. 18:00 - Nisja për Kosovë

Çmimet


Udhëtimi çdo Shtune dhe te Diele çmimi per person 10€

 • Çmimi përfshinë: Transportin me autobus vajtje-ardhje
 • Hyrja në kopsht zoologjik

Informacion rreth Kanjonit Matka:

Matka është një kanion ndodhet në perëndim të Shkupit në Maqedoni . Duke mbuluar afërsisht 5.000 hektarë.

Matka është një nga destinacionet më popullore në natyrë në Maqedoni dhe është një ndër vendet më të vizituar nga turistët në Maqedoni

Rezervo online

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.