Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Sarandë
Shperndaje në Google Facebook

Vikend në Sarandë për vetëm 55 €

Për fëmijë deri 10 vjet, çmimi 50€

Udhetimet e Rradhës

 • Nisjet e radhës : 10.03 / 17.03 / 24.03 / 31.03 / 08.04/ 15.04/  21.04 / 29.04 

Dita 1 -

 •  Nisja nga Kosova
 •  Arritja në Berat Vizitë qytetit dhe Kalasë
 •  Vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastërs
 •  Vizitë syrit te kalter
 • Akomodimi ne Hotel Nertili në Sarandë 
 •  Darka e planifikuar nga ora 20:00h  , pas darke  kohë e lirë

Dita 2 -

 •  Mengjesi Bufe e hapur në Hotel deri 10:00
 •  Vizitë në qytetin antik Butrinti
 •  Vizite ishujve të Ksamilit
 •   Kthimi në Sarandë, vizite qytetit deri në ora 18:00
 •  Darka nga ora 20:00
 •  Pas darke  Kohë e lirë

Dita 3 -

 •  Mengjesi bufe e hapur në Hotel 07:30 - 08:30
 •  Lirimi i hotelit në ora 09:00
 •  Vizitë qytetit te Vlorës deri ora 15:00
 •  Kthimi në Prishtinë i planifikuar rreth orës 22:30

Nisjet

 • Nisja nga Prishtina 07:00

 •  Nisja nga Suhareka 07:50

 •  Nisja nga Prizreni 08:15

 •  Nisja nga Fushe Kosova 07:05

 •  Nisja nga Komorani 07:30

 •  Nisja nga Ferizaji 05:45
 •  Nisja nga Gjilani 05:00
 •  Nisja nga Peja 06:30
 •  Nisja nga Deqan  07:00
 •  Nisja nga Gjakovë  07:30

Aranzhmani Përfshin:

 1. Udhetimin me autobus
 2. Akomodimi në Hotel #Nertili  në  Sarandë
 3. Darka , mëngjesi 
 4. Vizitat te përmendura me lart siaps planprogramit 

Rezervo tani

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.