Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Vikend në Sarandë 3 Ditë 2 Netë
Shperndaje në Google Facebook

Vikend në #Sarandë  #Ksamil #Butrint #Berat #Vlorë -  për vetëm 55 Euro për përson

Vikend në #Sarandë , #Ksamil ,#Butrint ,#Berat #Vlorë për vetëm 55 EUR

➡Nisja e radhes me date : 17.03.2023
➡Nisja çdo Javë
➡Qëndrimi: 3 ditë / 2 net
➡Çmimi: 𝟓𝟓€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe

Nisjet e rradhës :
📅 17.03.2023
📅 24.03.2023
📅 31.03.2023
📅 08.04.2023
📅 15.04.2023
📅 21.04.2023
📅 29.04.2023

📅Dita 1
🚍Nisja nga Kosova
✔️Arritja në Berat vizitë qytetit dhe Kalasë
🏢Arritja Në Sarand dhe Akomodimi në Hotel
✔️Kohë e lirë
✔️Darka në Hotel Nertili Në Sarandë prej ores 20:00h

📅Dita 2
✔️Mëngjesi në Hotel deri 10:00
✔️Vizitë në qytetin antik Butrinti
✔️Vizitë ishujve të Ksamilit
✔️Kthimi në Sarandë vizite qytetit deri në ora 18:00
✔️Darka në Hotel Nertili Në Sarandë prej ores 20:00h
✔️Kohe e lire

📅Dita 3
✔️Mëngjesi në Hotel 07:30 - 08:30
✔️Lirimi hotelit në ora 09:00
✔️Vizitë qytetit te Vlorës deri ora 15:00
✔️Kthimi për në Kosovë

⭐Nisje nga këto qytete:
🚍 Nisja nga Prishtina 07:00
🚍 Nisja nga Suhareka 07:50
🚍 Nisja nga Prizreni 08:15
🚍 Nisja nga Komorani 07:30
🚍 Nisja nga Ferizaji 05:45
🚍 Nisja nga Gjilani 05:00
🚍 Nisja nga Fushe Kosova 07:05
🚍 Nisja nga Peja 06:30
🚍 Nisja nga Deqan 07:00
🚍 Nisja nga Gjakovë 07:30

🔴Aranzhmani Përfshin:
🚍Udhetimin me autobus
🏢Akomodimi në Hotel #Nertili në #Sarand
🍽Darka , mengjesi


 
 
 
 
 
 
 
 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.