Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet në Sarand
Shperndaje në Google Facebook

Hotel Vola

Ofertat dhe Çmimet

Akomodimi ne dhome dyshe :

 • 2 net / 3 ditë 69 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 85 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 100 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 115 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 130 euro për person

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Akomodimi ne dhome treshe :

 • 2 net / 3 ditë 69 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 85 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 100 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 115 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 130 euro për person

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Akomodimi ne dhome katershe :

 • 2 net / 3 ditë 65 euro për person
 • 3 net / 4 ditë 79 euro për person
 • 4 net / 5 ditë 93 euro për person
 • 5 net / 6 ditë 105 euro për person
 • 6 net / 7 ditë 120 euro për person 

Të përfshira janë :

Udhëtimi,Fjetja,Mëngjesi.

Ofertat janë të vlefshme për muajin Qershor

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Hotel Seliva

Ofertat dhe Çmimet

Të perfshira janë:Udhëtimi,Fjetja,Mëngjesi,Darka,Qadrat në plazh Shfrytëzimi i pishinës

 • 2 net / 3 ditë 85 euro per person
 • 3 net / 4 ditë 110 euro per person
 • 4 net / 5 ditë 130 euro per person
 • 5 net / 6 ditë 150 euro per person
 • 6 net / 7 ditë 175 euro per person  

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Të perfshira janë:Udhëtimi,Fjetja,Mëngjesi,Dreka,Darka,                  Qadrat në plazh,Shfrytëzimi i pishinës 

 • 2 net / 3 ditë 100 euro per person
 • 3 net / 4 ditë 130 euro per person
 • 4 net / 5 ditë 160 euro per person
 • 5 net / 6 ditë 190 euro per person
 • 6 net / 7 ditë 220 euro per person  

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.