Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotel në Durrës
Shperndaje në Google Facebook

Hotelet në Durrës

Hotel Western Star

Oferta Dhe Çmimet

Te perfshira janë :Mëngjesi,Fjetja dhe Darka 
 Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 70% të çmimit

 Kujdes oferta vlen gjat muajit Korrik  .
Ofertat :

 • 2 netë 60
 • 3 netë 85
 • 4 netë 110
 • 5 netë 135
 • 6netë  160€

Hoteli Gjindet tek shkembi i kavajes 

Hotel Vivas

Oferta Dhe Çmimi

Gjithçka e përfshirë 

 • 2 netë 90 Eur personi 
 • 3 netë 135 Eur personi 
 • 4 netë 175 Eur personi 
 • 5 netë 220 Eur personi 
 • 6 netë 260 Eur personi

Në qmim përfshihen: 
 Akomodimi në hotel,Mëngjesi + dreka + darka ,
 Shezllone në plazh ,Pishina ,Palestra ,Parkingu,Free Wi-Fi 

 • Femijet 0-5.99 vjeç pa pages (Femia i parë)
 • Fëmijet 06-11.99vjeç  Femia i parë  50% zbritje(duhet te jen se paku 2 te rritur)

Te perfshira janë :Mëngjesi,Fjetja dhe Darka 
 Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 70% të çmimit

 Kujdes oferta vlen gjat muajit Korrik  .
Ofertat :

 • 2 netë 60
 • 3 netë 85
 • 4 netë 110
 • 5 netë 135
 • 6netë  160€

Hoteli Gjindet tek shkembi i kavajes 

 

 

Kamelja 3 Hotel Resort

Me 3 netë ë det !!! 

 • Hotel, dhomë dyshe + mëngjesi: 106 €  për person
 • Hoteli,dhomë dyshe + meëngjesi/darka: 127  për person
 • Hoteli,dhome dyshe + mëngjesi, dreka dhe darka: 136 €  për person

Me 5 netë në det !!!

 • Hotel, dhomë dyshe + mëngjesi: 170 për person
 • Hotel, dhomë dyshe + mëngjesi/darka: 205  për person
 • Hotel, dhomë dyshe + mëngjesi, dreka dhe darka: 220  për person

Me 7 netë në det !!!

 • Hotel, dhomë dyshe + mëngjesi: 234 € për person
 • Hotel, dhomë dyshe + mëngjesi/darka 283  për person 
 • Hotel, dhomë  dyshe + mëngjesi/dreka dhe darka:  304  për person

Me 10 nete ne det !!!

 • Hotel, dhomë dyshe + mëngjesi: 330  për person
 • Hotel, dhomë dyshe + mëngjesi/darka: 400 €  për person 
 • Hotel , dhomë dyshe + mëngjesi, dreka dhe darka: 430 €  për person

Ne keto çmime eshte i perfshirë transporti me autobus komod vajtje-ardhje, Prishtinë-Durrës-Prishtinë

 • Femijet nga 0-2.99 vjec FALAS
 • Femijet nga 3-10 me 70%,
 • Dhoma SNGL me 90% te dhomes DBL.

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.