Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet Sarandë
Shperndaje në Google Facebook

Sarandë

Mario Resort

Oferta dhe çmimet

Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi,Hoteli,Mengjesi,Darka.


Oferta vlen per akomodim gjat muajit Qershor .

 • 2 netë   55€
 • 3 netë 75€
 • 4 netë 100 €
 • 5 netë 125€
 • 6 netë  150 €

Pushimi nis nga udhëtimi Vera 2019 me Saba Group 

Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi,Hoteli,Mengjesi,Darka.

Oferta vlen per akomodim gjat muajit Korrik 

 • 2 netë  80 €
 • 3 netë  110€
 • 4 netë  140 €
 • 5 netë 170 €
 • 6 netë 200 €
 • 7 netë  230€

Pushimi nis nga udhëtimi Vera 2019 me Saba Group 

 Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi,Hoteli,Mengjesi,Darka.

Oferta vlen per akomodim nga data 23.08.2019 deri 01.09.2019

 • 2 netë  80€
 • 3 netë  110€
 • 4 netë  140 €
 • 5 netë 170 €
 • 6 netë 200 €
 • 7 netë  230€

Pushimi nis nga udhëtimi Vera 2019 me Saba Group 
****************************************************

 Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi,Hoteli,Mengjesi,Darka.

Oferta vlen per akomodim gjat muajit Shtator

 • 2 netë  70€
 • 3 netë  95€
 • 4 netë  120 €
 • 5 netë 145€
 • 6 netë 170 €
 • 7 netë  195€

Pushimi nis nga udhëtimi Vera 2019 me Saba Group 
Çmimet jane per person ne dhome dyshe/treshe
Akomodimi në Hotel Mario Resort

check in 11:00- 12:00 check out 09:00-10:00

Hotel Vola

 

Ofert Speciale

 Oferta 1 nat:Të përfshira janë:nje natë 45€ për person
Udhëtimi Mëngjesi Darka Hoteli 
Nisja me datë 31.08.19- kthimi 02.09.19
-----------------------------------------------------------------------------------Oferta 2 net :Të përfshira janë:dy netë 65€ për person
Udhëtimi Mëngjesi Darka Hoteli 
Nisja me datë 29.08.19- kthimi 01.09.19
-----------------------------------------------------------------------------------
Oferta 3 net :Të përfshira janë:tre netë 85€ për person
Udhëtimi Mëngjesi Darka Hoteli 
Nisja me datë 29.08.19- kthimi 02.09.19

Oferta dhe çmimet

 1.Oferta  duke perfshire Udhetimin fjetjen , mengjesin ,darken.

 •  2 netë çmimi 60€
 •  3 netë çmimi 85€
 • 4 netë çmimi 105€
 • 5 netë çmimi 125€
 • 6 netë çmimi 145€

Oferta Vlen gjat muajit Shtator.

1.Oferta  duke perfshire Udhetimin fjetjen , mengjesin ,darken.

 •  2 netë çmimi 65€
 •  3 netë çmimi 85€
 • 4 netë çmimi 105€
 • 5 netë çmimi 125€
 • 6 netë çmimi 145€

 • Check In: 12:00   Check out : 09:30

2 netë çmimi 70€

Nisja :27.06.2019--Kthimi:30.06.2019

Nisja :28.06.2019--Kthimi:01.07.2019

3 netë çmimi 90€

2.Oferta  duke perfshire Udhetimin ,fetjen , mengjesin ,

Oferta Vlen nga data  :10.07.2019--deri me :31.08.2019

 • 2 net ➱75€ për person në dhomë dyshe
 • 3 net ➱ 100€ për person në dhomë dyshe
 • 4 net ➱ 125€ për person në dhomë dyshe
 •  5 net ➱ 150€ për person në dhomë dyshe                                   
 •  6 net ➱ 175€ për person në dhomë dyshe                             
 • 7net ➱ 200€ për person në dhomë dyshe  

----------------------------------------------------------------------

 •  2 net ➱ 70€ për person në dhomë treshe
 • 3 net ➱ 95€ për person në dhomë treshe
 • 4 net ➱ 120€ për person në dhomë treshe                                  
 •  5 net ➱ 140€ për person në dhomë treshe                           
 • 6 net ➱ 165€ për person në dhomë treshe                             
 • 7net ➱ 190€ për person në dhomë treshe 

---------------------------------------------------------------------------

 • 2 net ➱ 65€ për person në dhomë katërshe
 • 3 net ➱ 85€ për person në dhomë  katërshe
 • 4 net ➱ 105€ për person në dhomë  katërshe                               
 • 5 net ➱ 125€ për person në dhomë  katërshe                        
 • 6 net ➱ 145€ për person në dhomë  katërshe                             
 • 7net ➱ 165€ për person në dhomë  katërshe

Hotel President

Oferta Dhe Çmimet

Në Ofert janë të përfshira :

Udhetimi ,Hoteli,Mengjesi.

 Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 85% të çmimit
Oferta vlen per akomodim nga data 03.06.2019 deri me 07.07.2019 .

 • 2 netë 60 €
 • 3 netë  80 €
 • 4 netë 100 €
 • 5 netë 120 €
 • 6 netë 140 €
 • 7 netë 160 €

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

Oferta vlen per akomodim nga data 07.07.2019 deri me 02.08.2019 .

 • 2 netë 80 €
 • 3 netë 105 €
 • 4 netë 130 €
 • 5 netë 155 €
 • 6 netë 180 €
 • 7 netë 205 €

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

Hotel Saranda Terrace

Oferta Dhe Çmimet

Në Ofert janë të përfshira :Udhetimi ,Hoteli,Mengjesi,Darka,

Oferta vlen per akomodim nga data 03.06.2019 deri me 07.07.2019 .

 • 2 netë 60 €
 • 3 netë 80 €
 • 4 netë  95 €
 • 5 netë 110 €
 • 6 netë 130 €
 • 7 netë 145 €

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

 Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 85% të çmimit

Hotel Bora Bora

 Në Ofert janë të përfshira

:Udhetimi ,Hoteli,Mengjesi,Darka,Shezlloni

Oferta vlen per akomodim gjat muajit Shtator.

 • 2 netë  80€
 • 3 netë 110 €
 • 4 netë 135 €
 • 5 netë  165€
 • 6 netë  190€
 • 7 netë  220€

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

 

Oferta Dhe Çmimet

Në Ofert janë të përfshira

:Udhetimi ,Hoteli,Mengjesi,Darka

Oferta vlen per akomodim nga data 03.06.2019-01.07.2019

 1.  2 netë  70 €
 2. 3 netë  95 €
 3. 4 netë 120 €
 4. 5 netë  145 €
 5. 6 netë 170 €
 6. 7 netë 195 €

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

Femit 0-4.99 falas

Në Ofert janë të përfshira

:Udhetimi ,Hoteli,Mengjesi,Darka,

Oferta vlen per akomodim nga data 01.07.2019 deri me 31.07.2019 .

 • 2 netë  85 €
 • 3 netë 115 €
 • 4 netë 145 €
 • 5 netë  175 €
 • 6 netë  205 €
 • 7 netë  235 €

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

Në Ofert janë të përfshira

:Udhetimi ,Hoteli,Mengjesi,Darka,Shezlloni

Oferta vlen per akomodim nga data 01.08.2019 deri me 31.08.2019 .

 • 2 netë  100€
 • 3 netë 140 €
 • 4 netë 175 €
 • 5 netë  215 €
 • 6 netë  250€
 • 7 netë  290 €

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

 

 

Villa Jasmin

Hotel Dodona

 

Oferta Dhe Çmimet

 Në Ofert janë të përfshira:Hoteli,Mengjesi,Shfrytzimi i pishines dhe Parkingu.

 • 2 netë  65 €
 • 3 netë 95 €
 • 4 netë 125 €
 • 5 netë  155€
 • 6 netë  185 €
 • 7 netë  215 €

Oferta vlen per akomodim nga data 01.07.2019 deri me 31.07.2019 .

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

 • 2 netë  70 €
 • 3 netë 105€
 • 4 netë 140 €
 • 5 netë  175€
 • 6 netë  210 €
 • 7 netë  245 €

Oferta vlen per akomodim nga data 21.07.2019 deri me 30.08.2019 .

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

Viola Garden Hotel

Oferta Dhe Çmimet

 Në Ofert janë të përfshira:Hoteli,Mengjesi

Femijet 0-3vjeç free 

Oferta vlen per akomodim nga data 01.07.2019 deri me 30.08.2019 .

 • 2 netë  80 €
 • 3 netë 120 €
 • 4 netë 160 €
 • 5 netë  200 €
 • 6 netë  240 €
 • 7 netë  280 €

check in 11:00- 12:00 check out 08:00 - 09:30

Hotel Strora

Oferta dhe çmimet

Oferta Vlen nga data 15.07.2018 deri me daten 31.08.2018

 • Dhoma 2-she = 85€ nata me mengjes.
 • Dhoma 3-she =95€ nata me mengjes.
 • Dhoma 4-she = 110€ nata me mengjes.

Ocean Hotel

Oferta dhe çmimet

Periudha 15.05.2019 - deri - 10.06.2019

 • Dhoma 2-she = 35€ nata me mengjes.
 • Dhoma 3-she =45€ nata me mengjes.
 • Dhoma 4-she = 55€ nata me mengjes.

Periudha 15.09.2019 - deri - 14.05.2019

 • Dhoma 2-she = 25€ nata me mengjes 
 • Dhoma 3- she = 35€ nata me mengjes 
 • Dhoma 4-she = 45€ nata me mengjes

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.