Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet ne Vlorë
Shperndaje në Google Facebook

Hotel Olympia Touristic Village

Oferta Dhe Çmimet

 Oferta Vlen nga data  :01.07.2019--deri me :31.07.2019

Çmimi per 2 persona ne  Dhom  Dyshe

 • 2 net ➱100€ 
 • 3 net ➱ 150€ 
 • 4 net ➱ 200€
 • 5 net ➱ 250€                               
 •  6 net ➱ 300€                             
 • 7net  ➱ 350€

----------------------------------------------------------------------

Çmimi per 3 persona ne Dhom  Treshe 

 •  2 net ➱ 120€ 
 • 3 net ➱ 180€
 • 4 net ➱ 240€                                 
 •  5 net ➱ 300€                          
 • 6 net ➱ 360€                        
 • 7net ➱ 420€

---------------------------------------------------------------------------

Çmimi per qmimi per 4 persona ne  Dhom Katershe

 • 2 net ➱ 140€ 
 • 3 net ➱ 210€
 • 4 net ➱ 280€                          
 • 5 net ➱ 350€                    
 • 6 net ➱ 420€                          
 • 7net ➱ 490€ 

Ne ofert eshte e  perfshir : Mengjesi,Plazha dhe Fjetja.

Pages Ekstra: Bileta Kthyese , 10€ Darka per person

 Oferta Vlen nga data  :01.08.2019--deri me :31.08.2019

Çmimi per 2 persona ne  Dhom  Dyshe

 • 2 net ➱110€ 
 • 3 net ➱ 165€ 
 • 4 net ➱ 220€
 • 5 net ➱ 275€                               
 •  6 net ➱ 330€                             
 • 7net  ➱ 385€

----------------------------------------------------------------------

Çmimi per 3 persona ne Dhom  Treshe 

 •  2 net ➱ 130€ 
 • 3 net ➱ 195€
 • 4 net ➱ 260€                                 
 •  5 net ➱ 325€                          
 • 6 net ➱ 390€                        
 • 7net ➱ 455€

---------------------------------------------------------------------------

Çmimi per qmimi per 4 persona ne  Dhom Katershe

 • 2 net ➱ 150€ 
 • 3 net ➱ 225€
 • 4 net ➱ 300€                          
 • 5 net ➱ 375€                    
 • 6 net ➱ 450€                          
 • 7net ➱ 525€ 

Ne ofert eshte e  perfshir : Mengjesi,Plazha dhe Fjetja.

Pages Ekstra: Bileta Kthyese , 10€ Darka per person

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.