Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet Ksamil
Shperndaje në Google Facebook

Hotelet Ksamil

Hotel Sunway Ksamil

 

Koncepti  mengjes  dhe udhëtimi 

Oferta vlen  nga data 01.08.19 deri me 31.08.19

 • 2 netë çmimi 95€
 •  3 netë çmimi 130€
 •  4 netë çmimi 165€
 • 5 netë çmimi 200€
 • 6 netë çmimi 235€

Akomodimi ne dhoma Dyshe .

 • Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00-10:00
 

Classic Hotel Ksamil

Oferta dhe çmimet

Koncepti  mengjes  dhe udhëtimi 

Oferta vlen  nga data 01.08.19 dhe gjat muajit shtator .

 •  2 netë çmimi 65€
 •  3 netë çmimi 85€
 •  4 netë çmimi 105€
 •  5 netë çmimi 125€
 •  6 netë çmimi 145€

Akomodimi ne dhoma Dyshe .

 • Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00-10:00

Oferta ne Ksamil

Oferta dhe çmimet

 Koncepti  gjysem pansion dhe udhëtimi 

 Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 85% të çmimit

Oferta vlen  nga data 04.06.19 deri me 30.06.19 

 • 2 netë 65 €
 • 3 netë 85€
 • 4 netë 105€
 • 5 netë 125€
 • 6 netë 145€
 • 7 netë 165€

Akomodimi në Hotel 500m larg nga plazha

 • Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00-09:30

Oferta vlen  nga data 04.06.19 deri me 30.06.19 

 

Hotel  Angjeludhi

Oferta dhe Çmimet

 Koncepti  gjysem pansion dhe udhëtimi 

 Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 85% të çmimit

Oferta vlen  nga data 04.06.19 deri me 30.06.19

 • 1 netë 35 €
 • 2 netë 60 €
 • 3 netë 80€
 • 4 netë 100€
 • 5 netë 120€
 • 6 netë 140€
 • 7 netë 160€

Akomodimi në Hotel Angjeludhi 1500m larg nga plazha

 • Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00-10:00

Oferta vlen  nga data 04.06.19 deri me 30.06.19 

Koncepti  gjysem pansion dhe udhëtimi 

Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 85% të çmimit

Oferta vlen  nga data 01.07.19 deri me 31.07.19

 • 2 netë 70 €
 • 3 netë 95€
 • 4 netë 120€
 • 5 netë 145€
 • 6 netë 170€
 • 7 netë 195€

Akomodimi në Hotel Angjeludhi 1500m larg nga plazha

 • Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00-10:00

 

Koncepti  gjysem pansion dhe udhëtimi 

Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 85% të çmimit

Oferta vlen  nga data 01.08.19 deri me 31.08.19

 • 2 netë 70 €
 • 3 netë 95€
 • 4 netë 120€
 • 5 netë 145€
 • 6 netë 170€
 • 7 netë 195€

Akomodimi në Hotel Angjeludhi 1500m larg nga plazha

 • Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00-10:00

 

Villa Afrimi

Oferta Dhe Çmimet

 

Koncepti  gjysem pansion dhe udhëtimi 

 Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 85% të çmimit

Oferta vlen  nga data 04.06.19 deri me 30.06.19 

 • 2 netë 70 €
 • 3 netë 90€
 • 4 netë 110€
 • 5 netë 130€
 • 6 netë 150€
 • 7 netë 170€

 • Chek in 11:00-12:00 Chek out 09:00-09:30

Oferta vlen  nga data 04.06.19 deri me 30.06.19 

Oferta vlen per akomodim gjat muajit Korrik .

 • 2 netë  80 €
 • 3 netë  110€
 • 4 netë  140 €
 • 5 netë 170 €
 • 6 netë 200 €
 • 7 netë  230€

 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.