Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet në Velipojë
Shperndaje në Google Facebook

Velipojë

Hotel Royal

Oferta dhe çmimet

 • 2netë 55€
 • 3netë 75€
 • 4netë 95€
 • 5netë 115€
 • 6netë 135€

Të përfshira mengjesi  darka udhetimi
Oferta e vleshme deri me date 30.06.2019

 Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 85% të çmimit

 • 2netë 65€
 • 3netë 95€
 • 4netë 125€
 • 5netë 155€
 • 6netë 185€

Të përfshira mengjesi  darka udhetimi
Oferta e vleshme nga data 01.07.2019 deri 30.07.2019

 Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 85% të çmimit

 

 • 2netë 80€
 • 3netë 115€
 • 4netë 150€
 • 5netë 185€
 • 6netë 220€

Të përfshira mengjesi  darka udhetimi
Oferta e vleshme nga data 01.08.2019 deri 30.08.2019

 Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 85% të çmimit

 

 • 2netë 55€
 • 3netë 80€
 • 4netë 105€
 • 5netë 130€
 • 6netë 155€

Të përfshira mengjesi  darka udhetimi
Oferta e vleshme gjat muajit Shtator.

 Femit 0-2. falas,2.99-7.99 vjet paguan 85% të çmimit

 

 

Hotel Center Park

Oferta dhe çmimet

 Çmimi eshte per person ne dhoma :dyshe,treshe,katërshe

 • 2 netë 48  €
 • 3 netë 67 
 • 4 netë 86 €
 • 5 netë 105 
 • 6 neta 124 €
 • 7 netë 143 €

Të përfshira mengjesi dreka darka udhetimi
Oferta e vleshme deri me date 14.06.2019 

Çmimi eshte per person ne dhoma :dyshe,treshe,katërshe

 • 2 netë 60  €
 • 3 netë 85 
 • 4 netë110 €
 • 5 netë 130
 • 6 neta 155 €
 • 7 netë 180€

Të përfshira mengjesi dreka darka udhetimi
Oferta e vleshme nga data 15.06.2019 deri 05.07.2019

Çmimi eshte per person ne dhoma :dyshe,treshe,katërshe

 • 2 netë 65  €
 • 3 netë 95 
 • 4 netë 120 €
 • 5 netë 150
 • 6 neta 180 €
 • 7 netë 205€

Të përfshira mengjesi dreka darka udhetimi
Oferta e vleshme nga data 01.07.2019 deri 31.07.2019

 Çmimi eshte per person ne dhoma :dyshe,treshe,katërshe

 • 2 netë 75  €
 • 3 netë 110 
 • 4 netë 145 €
 • 5 netë 180 
 • 6 neta 215 €
 • 7 netë 250 €

Të përfshira mengjesi dreka darka udhetimi
Oferta e vleshme nga data 01.08.2019 deri 25.08.2019

Hotel Belgjika

Oferta dhe çmimet

  Çmimi eshte per person ne dhoma :dyshe,treshe,katërshe

 • 1natë 35€
 • 2netë 48€
 • 3netë 67€
 • 4netë 86€
 • 5netë 105€
 • 6netë 124€
 • Check In: 12:00   Check out : 09:30

Të përfshira mengjesi dreka darka udhetimi
Ofertae vleshme nga 01.06.2019 deri 30.06.2019
Femit 0-2falas,2.99-7.99 vjet paguan 70% të çmimit

Hotel Holiday 1 & 2

Oferta dhe Çmimet

 Hotel Holiday 

Çmimi eshte per person ne dhoma :treshe,katërshe

 • 2netë 50€
 • 3netë 70€
 • 4netë 90€
 • 5netë 110€
 •  6netë 130€
   • Check In: 12:00   Check out : 09:30


   Të përfshira anë :mengjesi,dreka,darka,udhetimi.
   Oferta e vleshme gjat muajit shtator
   Femijet 0-2 Vjet Pa Pages

   Femijet 2.99-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

    Çmimi eshte per person ne dhoma :treshe,katërshe

   • 2netë 55€
   • 3netë 75€
   • 4netë 95€
   • 5netë 115€
   •  6netë 135€
   • Check In: 12:00   Check out : 09:30

   Të përfshira mengjesi dreka darka udhetimi
   Ofertae vleshme nga 01.06.2019 deri 30.06.2019

     Çmimi eshte per person ne dhoma :treshe,katërshe

   • 2netë 70€
   • 3netë 100€
   • 4netë 130€
   • 5netë 160€
   • 6netë 190€
   • Check In: 12:00   Check out : 09:30

   Të përfshira anë :mengjesi,dreka,darka,udhetimi.

   Ofertae vleshme nga 01.07.2019 deri 30.08.2019

   Femijet 0-2 Vjet Pa Pages

   Femijet 2.99-9.99 Vjet paguajn 50 % te çmimit

   Hotel Holiday 2  

   Çmimi eshte per person ne dhoma :treshe,katërshe

   • 2netë 65€
   • 3netë 95€
   • 4netë 125€
   • 5netë 155€
   • 6netë 185€
   • Check In: 12:00   Check out : 09:30

   Oferta e vleshme nga 01.08.2019 deri 31.08.2019

   Hotel London

   Oferta dhe çmimet

   Te perfshira janë 
    Mëngjesi,Dreka,Darka dhe  Udhëtimi 
   Femit 0-2falas,2-8 vjet paguan 70% të çmimit

   Oferta vlen deri me 05.08.2018
   Ofertat :

   • 2 netë 55 euro 
   • 3 netë 75 euro 
   •  4 netë 95 euro 
   • 5 netë 115 euro 
   • 6 netë 135 euro 
   • 7 netë 155 euro 
   • 8 netë 175 euro

    

   Rezervoni online

   Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

   Shiko të gjitha aktivitetet

   Saba Group

   Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.