Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Hotelet në Ulqin
Shperndaje në Google Facebook

Ulqin

Hotel Mediteran

Oferta dhe Çmimet

Oferat me të mira në treg mengjes dhe darkë

 • 2Nete – 70eur, p.p (HB)
 • 3Nete – 105eur, p.p (HB)
 • 4Nete – 140eur, p.p (HB)
 • 5Nete – 175eur, p.p (HB)
 • 6Nete – 210eur p.p (HB)
 • 7Nete – 245eur p.p (HB)

Oferta Vlen nga data 11.09.2019

 • 2Net – 56eur, p.p (HB)
 • 3Net – 84eur, p.p (HB)
 • 4Net – 112eur, p.p (HB)
 • 5Net – 140eur, p.p (HB)
 • 6Net – 168eur p.p (HB)
 • 7Net – 196eur p.p (HB)

Vërejtje minimum dy persona ne dhomë
Dhomat në oferte jane nga pjesa e villave

Femijet: 0 - 6 vjec gratis (Femia i parë)

Femijet: 07.-12 vjec - 50% zbritje

Single room: +50%

Femija 2te / 3te ne moshen gratis paguan 50% te cmimit.

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Hotel Metropolis & Holiday

Oferta dhe Çmimet

Oferat me të mira në treg mengjes dhe fjetje:
Qmimet nga data 05.06.2019 deri me 01.07.2019

 • Hotel Metropolis

 • 4Dite/3Nete 55euro,

 • 5Dite/4Nete 75euro

 • 6Dite/5Nete 95euro 

 • 7Dite/6Nete 115euro 

 • 8Dite/7Nete 135euro

  Hotel Holiday

 • 4Dite/3Nete 50 euro

 • 5Dite/4Nete 67 euro

 • 6Dite/5Nete 85 euro

 • 7Dite/6Nete 100 euro 

 • 8Dite/7Nete 120 euro

 • Në qmim  janë te perfshir : Fjetja, Mengjesi Dhe transporti 2 her ne dite Hotel-Plazhë-Hotel

 Oferat me  mengjes dhe fjetje:
Qmimet nga data 10.07.2019 deri me 31.07.2019

 • Hotel Metropolis

 • 6Dite/5Nete 250 euro qmimi per dhomë

 • 7Dite/6Nete 300euro qmimi per dhomë

 • 8Dite/7Nete 350euro qmimi per dhomë

 • 9Dite/8Nete 400  euro qmimi per dhomë

Hotel Holiday Dhomat Dyshe  Lux (4yje)

 • 4Dite/3Nete 135 euro qmimi per dhomë

 • 5Dite/4Nete 180 euro qmimi per dhomë

 • 6Dite/5Nete 225 euro qmimi per dhomë

 • 7Dite/6Nete 270 euro  qmimi per dhomë

 • 8Dite/7Nete 315 euro qmimi per dhomë

Hotel Holiday Apartmane   Lux (4yje)

 • 4Dite/3Nete 240 euro qmimi per dhomë

 • 5Dite/4Nete  320 euro qmimi per dhomë

 • 6Dite/5Nete 400 euro qmimi per dhomë

 • 7Dite/6Nete 480 euro  qmimi per dhomë

 • 8Dite/7Nete 560 euro qmimi per dhomë


Hotel Holiday Dhomat standarde (3yje)

 • 4Dite/3Nete 120 euro qmimi per dhomë

 • 5Dite/4Nete 160 euro qmimi per dhomë

 • 6Dite/5Nete 200 euro qmimi per dhomë

 • 7Dite/6Nete 240 euro qmimi per dhomë

 • 8Dite/7Nete 280 euro qmimi per dhomë

Hotel Edita

Oferta Dhe Çmimet

 • 2 net ➱74€ për person në dhomë dyshe
 • 3 net ➱ 111€ për person në dhomë dyshe
 • 4 net ➱ 148€ për person në dhomë dyshe
 • 5 net ➱ 185€ për person në dhomë dyshe 
 • 6 net ➱ 222€ për person në dhomë dyshe 
 • 7net ➱ 254€ për person në dhomë dyshe 

----------------------------------------------------------------------

 • 2 net ➱ 76€ për person në dhomë treshe
 • 3 net ➱ 99€ për person në dhomë treshe
 • 4 net ➱ 132€ për person në dhomë treshe 
 • 5 net ➱ 165€ për person në dhomë treshe 
 • 6 net ➱ 198€ për person në dhomë treshe 
 • 7net ➱ 231€ për person në dhomë treshe 

---------------------------------------------------------------------------

 • 2 net ➱ 64€ për person në dhomë katërshe
 • 3 net ➱ 96€ për person në dhomë katërshe
 • 4 net ➱ 128€ për person në dhomë katërshe 
 • 5 net ➱ 160€ për person në dhomë katërshe 
 • 6 net ➱ 192€ për person në dhomë katërshe 
 • 7net ➱ 224€ për person në dhomë katërshe

 • Detajet e ofertes:

Femijet: 0 - 5 vjec gratis (Femia i parë)

Femijet: 05.-10vjec - 50% zbritje

Hoteli Gjendet ne plazhen e madhe 
Chek in 10:00-12:00
Chek in 09:00-10:00
Qmimi perfshine Hotelin Mengjesin, Darken, Pishina,Wi-fi 
Transport 3her ne dite Hotel-Plash-Hotel

Hotel Hoti Plazha e Vogel

Oferta Dhe Çmimet

 • 2 ditë / 1 natë 35 € për person
 • 3 ditë / 2 netë 70 € për person
 • 4 ditë / 3 netë 105 € për person
 • 5 ditë / 4 netë 140 € për person
 • 6 ditë / 5 netë 175 € për person 

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Në çmim përfshihet : 

 • Akomodimi në Hotel Hoti 
 • Mëngjesi
 • Darka

Hotel Hoti Plazha e Madhe

Oferta Dhe Çmimet

 

 • 2 ditë / 1 natë 45 € për person
 • 3 ditë / 2 netë 90 € për person
 • 4 ditë / 3 netë 135 € për person
 • 5 ditë / 4 netë 180 € për person

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Në çmim përfshihet : 

 • Akomodimi në Hotel Hoti me 4 yje
 • Mëngjesin tavolinë Suedeze 
 • Darka 
 • Pishina 
 • Fitnesi

Hotel ARDOLLI Pllazha e madhe

Oferta Dhe Çmimet

Ofertat për 2persona :

2 ditë / 1 natë 50 € për dy persona 
3 ditë / 2 netë 100 € për dy persona
4 ditë / 3 netë 150 € për dy persona
5 ditë / 4 netë 199 € për dy persona 
6 ditë / 5 netë 250 € për dy persona

Ofertat për 3 persona :
2 ditë / 1 natë 60 € për tre persona 
3 ditë / 2 netë 120 € për tre persona
4 ditë / 3 netë 180 € për tre persona
5 ditë / 4 netë 240 € për tre persona 
6 ditë / 5 netë 299 € për tre persona

Ofertat për 4 persona : 
2 ditë / 1 natë 80 € për katër persona 
3 ditë / 2 netë 160 € për katër persona
4 ditë / 3 netë 240 € për katër persona
5 ditë / 4 netë 320 € për katër persona 
6 ditë / 5 netë 399 € për katër persona

Check-in :11:00-12:00          Check out 09:00-10:00

Në çmim përfshihet : 

 • Akomodimi në Hotel Ardolli - Plazha e madhe Ulqin
 • Hoteli gjindet 200 m larg nga Plazha 

Apartmane ARDOLLI Pllazha e vogel

Oferta Dhe Çmimet

 •  2 ditë / 1 natë 10 € për person 
 • 3 ditë / 2 netë 20 € për person
 • 4 ditë / 3 netë 30 € për person
 • 5 ditë / 4 netë 40 € për person 
 • 6 ditë / 5 netë 50 € për person
 • 7 ditë / 6 netë 60 € për person
 • 8 ditë / 7 netë 70 € për person
 • 9 ditë / 8 netë 80 € për person
 • 10 ditë / 9 netë 90 € për person

Në çmim përfshihet : 
Fjetja në Apartament Ardolli plazha e vogël
Transporti prej apartamentit në plazhë

 • Hoteli gjindet 1 kmm larg nga Plazha 

Hotel Montefila & Villa Primafilla

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.