Hyrja për agjent
Klikoni për tu kyçur në sistem

Kamping në Jalë
Shperndaje në Google Facebook

Kamping në Jalë

Kamping në Jalë

Kampingu i madh i Jalës po vjen. Det, plazhë, muzikë
Nga 15 qershori nisje çdo natë 

 • Gjilani 20:00
 • Ferizaji 20:30
 • Prishtina 22:00
 • Suhareka 23:00 
 • Prizreni 23:30
  Nisja Nga kampi ne ora 16:00

Listen e çmimeve e gjeni më poshtë:

 •  1 natë 40€
 • 2 natë 50€
 • 3 natë 65€ 
 • 4 natë 75€
 • 5 natë 85€


Në çmim përfshihet : Udhëtimi , Fjetja në Kamping , Mëngjesi dhe Darka 

Kamping në Jalë ne Villat e Drurit

 

Kampingu i madh i Jalës po vjen. Det, plazhë, muzikë
Nga 15 qershori nisje çdo natë 

 • Gjilani 20:00
 • Ferizaji 20:30
 • Prishtina 22:00
 • Suhareka 23:00 
 • Prizreni 23:30
  Nisja Nga kampi ne ora 16:00

Listen e çmimeve e gjeni më poshtë:

 • 2 ditë / 1 nat 45€
 • 3 ditë / 2 net 65€
 • 4 ditë / 3 net 85€ 
 • 5 ditë / 4 net 105€
 • 6 ditë / 5 net 125€


Në çmim përfshihet : Udhëtimi , Fjetja në Kamping , Mëngjesi dhe Darka 

Rezervoni online

Shikoni disa foto të përzgjedhura nga momente të ndryshme gjatë udhëtimeve tona me grupe dhe aktivitete tjera

Shiko të gjitha aktivitetet

Saba Group

Rreth 25 vite më parë filluam të ofrojmë shërbime të udhëtimit. Që atëherë vazhdimisht kemi përmirësuar shërbimet tona dhe jemi zgjeruar në fusha si në turizëm, arazhmane turistike dhe shumë shërbime tjera profesionale në fushën e transportit dhe akomodimit.